Vlassak Schildersbedrijf

Onderhoud

Uw woning behoudt zijn (meer)waarde als de conditie van het schilderwerk op peil wordt gehouden. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.

Onderhoud kan het hele jaar

Schilderonderhoud aan uw woning is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Deze omstandigheden kunnen tegenwoordig heel makkelijk worden beïnvloed door afscherming, speciale materialen, verwarming e.d.

Milieuvriendelijk onderhoud
Verf is een chemisch product met zogenaamde 'vluchtige stoffen'. Stoffen die 'vervliegen' nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw huis beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Alle materialen waarmee wij werken voldoen aan deze VOC 2010 normen.

Meerjarig onderhoud bespaart u kosten
Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terugkomt, biedt Herman Vlassak Schildersbedrijf u de mogelijkheid om gebruik te maken van een meerjaren onderhoudscontract. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig worden uitgevoerd en waarmee u de onderhoudskosten kunt beheersen.

Voor meer informatie of het afsluiten van een onderhoudscontract, kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Deken van Baarsstraat 41 • 6021 BG Budel • T 0495 - 496514 • info@hermanvlassak.nl